Aktivitets- och faktaböcker i Twinsy

Skrapa och se hemliga meddelanden

Skrapa och se hemliga meddelanden är en helt unik aktivitetsbok. Skriv hemliga meddelanden, sätt på ett klistermärke och ge den till en vän eller någon i familjen. Så kan hon eller han skrapa fram det du har skrivit.

Prata med dörren

Ibland finns det INGEN TID ATT PRATA! Få sagt det du vill med den här samlingen dörrhängen: mer än 25 stycken att fylla i, måla, trycka ut och hänga upp. Använd en vattenbaserad tuschpenna på framsidorna av dörrhängena, så kan du torka av dem och använda dem igen! Använd valfria pennor till baksidorna, för att färdigställa dem och ge dem din egen design. De små hängena passar på lådor och garderobsdörrar. De formade hängena är ramar som du kan dekorera med rutor och sätta dina favoritfoton i.

100 % JAG

Är du en av dem som bara älskar att fylla i text och bilder i böcker? Skriv ut bilder av dina vänner, klistra in biljetter och andra roliga minnen och skapa dina egna inbjudningskort till pyjamasfesten! Boken ska handla till 100 % om dig, och allt det du gillar – och inte gillar. Med boken får du också över 100 klistermärken som du kan använda till dina sidor. Du kan också använda schablonerna inne i boken till att skapa fina teckningar som du kan klistra in.

Designa dine superstjärnor

Tycker du om att skapa och använda din kreativitet? Denna boken passar perfekt för dig som tycker om att skapa egna saker, eller som bara älskar att klippa och klistra. Längst bak i boken finns mönster i alla färger, som du kan använda för att skapa just de kläder som du vill.

Vackert klotter

Rita, klottra, färglägg och gör klart de ina bilderna i den här boken. De är galna, roliga och underbara, och det är du som kan göra varje sida till ditt eget mästerverk!

Älvdalens älvor

Följ med till Älvdalens fascinerande värld, där Tingeling, Tindra, Tristan, Regn, Himla och alla de andra drömälvorna bor, arbetar och leker. Här kan du låta dig förtrollas av disneyälvornas magi medan du färglägger de vackra landskapen och hittar plats till de 400 fina klistermärkena!

Önsketjejernas magiska pysselbok

Denna fina aktivitetsboken innehåller uppgifter från På ett ögonblick och Mellan två världar. I boken kan du lösa ordlekar, skriva, teckna och mycket, mycket mer. Läs alla uppgifterna tillsammans med Önsketjejerna! Ta fram en penna och åk med till Landet Ingenstans du också!

Min Landet Ingenstans-dagbok

Vilket är ditt mest magiska minne?Vad skulle du göra om du mötte en älva?Om du kunde tala med djur, vilket djur skulle du helst prata med?Har du nån gång drömt om att resa till en egen förtrollad värld?Svara på frågor och rita och berätta om dina drömmar i den här Landet Ingenstans-dagboken som bara handlar om dig!

Vänskapsguiden

Vi delar det mesta med våra vänner. Roliga saker som händer, förälskelser och förändringar som händer i våra liv. Men vad händer när vännerna förändras? Kanske är ni inte tillsammans lika mycket som förr? Denna bok berättar om hur du blir en bra vän och hur du kan ta vara på dina vänner. Denna vänskapsguiden kan läsas om och om igen – här finns många tips!

Färgfantasier

Färglägg de fantasifulla mönstrena och skapa dina egna mästerverk i aktivitetsboken Färgfantasier. Du kan själv välja om du vill färglägga efter instruktionerna, eller om du vill använda din egen kreativitet!

Pubertetsguiden

Pubertetsguiden innehåller allt du behöver veta om övergången från barn till ungdom. Vad är mens? Varför förändras känslorna hela tiden? Du behöver inte läsa igenom hela boken med en gång, men välj ett kapitel du är intresserad av, och ställ sedan undan boken. Så kan du ta fram den igen när du är nyfiken på andra teman.

Mitt skolår

Med hjälp av den här boken kommer du alltid att minnas det här skolåret! Fyll varje sida med fakta, dina favoritsaker, limma in bilder eller teckningar och lägg riktigt speciella saker i de superhemliga fickorna. Låt boken ligga framme så att du kan skriva ner saker när du kommer på dem!