Billie B-mysterierna

Billie B är en modig och nyfiken tjej med en spännande hemlighet. Hon är nämligen medlem i en topphemlig detektivklubb! Och det är bra för Billies skola och grannarna att hon är det, för det dyker hela tiden upp mysterier som ingen annan än Billie, Joel, Miya och Alex kan lösa …

Spökhuset

Billie B och hennes tre vänner har startat en hemlig mysterieklubb. Det första mysteriet de ska lösa är vem som bor i spökhuset längst ner på gatan. Ryktet säger att det är en häxa …

Kodknäckarna

Billie B och hennes vänner i den hemliga mysterieklubben har hittat en mystisk lapp. Den innehåller ett kodspråk. Vad står det på den och vem har skickat den? Och hur är det möjligt att en av mysterieklubbens medlemmar faktiskt vet vad som står på den?

Skolgårdsdetektiverna

Någon har stoppad blad i Rebeckas lunchsmörgås. Alla tror att det är Bosse, för han är den ende i klassen som brukar göra sådana saker. Men Billie B är av en annan uppfattning. Kan hon bevisa att Bosse är oskyldig? Och om det inte är han som gjort det, vem är det då? HMK antar fallet.

Jordgubbstjuven

Någon har stulit alla jordgubbar i Miyas mammas trädgårdsland. Det hela är helt overkligt, för det finns inga spår efter tjuven. Bären har helt enkelt bara gått upp i rök … Billie B och hennes vänner i den hemliga mysterieklubben får en ny utmaning, och denna gången måste de verkligen våga något för att lösa mysteriet.

Den stora stölden

Billie B och den hemliga mysterieklubben har fått sitt allvarligaste fall hittills. Någon har stulit från rektorns kontor i skolan. Vem kan ha gjort något så fräckt? När en av Billies bästa vänner blir misstänkt, börjar hon tveka på om hon kan lita på någon över huvudtaget.

Skattjakten

Rektorn har gett den hemliga mysterieklubben ett väldigt viktigt uppdrag. För många år sen gömdes en tidskapsel någonstans i skolans byggnad. Nu är det upp till Billie och resten av HMK att hitta den!