Ge ditt barn läsglädje!

Vill du ge ditt barn läslust och läsglädje? Vill du att det ska få ett bra självförtroende? Då är jag 100 procent säker på att Twinsy är bokklubben för ditt barn!

I Twinsy får ditt barn vara med i en klubb där böckernas kvalitet är det allra viktigaste. Vi skickar inte ut smink eller tonåringsböcker – här får barn vara barn! Barnet får lära känna trygga huvudpersoner och får läsa om roliga påhitt och fina vänskaper. Böckerna i Twinsy gör intryck, blir ihågkomna och återberättade.

Visste du att de första böckerna vi läser kan bli avgörande för läslusten och kunskapsinlärningen under resten av livet?

I Twinsy får ditt barn också använda sin kreativa förmåga. Sticka, sy, teckna och färglägga är bara några av aktiviteterna i våra böcker. Ibland har vi också faktaböcker om vänskap och andra teman som är viktiga i den här åldern.

Bli medlem här!

Vi är övertygade om att böckerna kommer att ge fina stunder för ditt barn, och att ni blir lika entusiastiska över klubben som vi är! Jag lovar att med Twinsy blir läsningen kul! karianne

Vänlig hälsning Karianne Munch-Ellingsen,
Redaktör