Twinsy ska främja läsglädjen

Vill du ge ditt barn läslust och läsglädje? Det vill vi också. I Twinsy ligger fokus på god kvalitet på böckerna. Ditt barn ska få just den boken och upplevelsen som passar barnet bäst. Ofta är det böcker med karaktärer som också är bra förebilder. Och karaktärer som barnet kan känna igen sig i på ett realistiskt och bra sätt.

Detta får du i bokpaketen från Twinsy

Ungefär en gång i månaden får ditt barn ett bokpaket från oss. Det innehåller en huvudbok och en aktivitets- eller faktabok. I vissa paket bjuder vi också på en extra gåva. Vårt mantra är läsglädje, men med aktivitetsböckerna ska ditt barn också få använda sina kreativa förmågor.

Kostnader i Twinsyklubben

Första paketet är utan kostnad. Du betalar endast porto på 59 kronor. Därefter kostar paketen normalt 169 kronor, plus porto på 59 kronor.

Twinsy har ingen bindningstid

I Twinsy är det du som bestämmer. Vi har ingen bindningstid, och information om nästa bokpakets innehåll för du via e-post i god tid innan det skickas. Du kan också se vad ditt barn kommer att få på Min sida. Därmed kan du enkelt avbeställa enstaka bokpaket med ett klick.

Böckerna i Twinsyklubben

Vi har handplockat en rad bokserier som vi är glada att kunna erbjuda. Böckerna om bästakompisarna Isa+Bea, svåra Clementina och Disneys Önsketjejerna är några av dom. Du får också uppleva några överraskningsböcker här och där.

Av erfarenhet vet vi att man snabbt får sin favoritserie. Så om du upplever att några av böckerna som ditt barn får inte riktigt blir så omtyckta, är det enkelt att avbeställa. Vi anpassar oss hela tiden för att träffa rätt med böckerna!

Isa+Bea är den första boken. Vi har lagt ut första kapitlet till dig, så du som nyfiken vuxen kan få en inblick i Isa och Beas värld.

Vill du att ditt barn ska få prova Twinsy? Första bokpaketet får du för 0 kronor.