Önsketjejerna-serien

Kiki Thorpe och Disney har tillsammans skapat en magisk historia om fyra vanliga tjejer, som på ett ögonblick hamnar i Landet Ingenstans, Tingelings hem. Denna serien utspelas bland älvor, sjöjungfrur och magi – men också vänskap och att börja växa upp.

Drømmejentene_1_cover_SWE_rgb

Önsketjejerna – På ett ögonblick

Doften av saltvatten, en lätt havsbris och skrattet från en älva. Något magiskt håller på att hända med vännerna Klara, Mia, Lina och Gabbi! På ett ögonblick är de fyra vännerna i en helt annan värld. Den mest fantastiska världen du kan tänka dig – Landet Ingenstans – älvornas och sjöjungfrurnas hem.
Tjejerna vill stanna i Landet Ingestans, men drottning Anileah och Tingeling vill skicka hem dem till den verkliga världen igen. Ska detta otroliga äventyret sluta innan det egentligen har börjat?

Önsketjejerna – Mellan två världar

Det är så orättvist! Precis när de börjat känna sig hemma i Älvdalen, måste Klara, Lina, Mia och Gabbi åka hem! Tingeling säger att det aldrig hänt innan att barn har kommit tillbaka, men Lina vägrar att tro på det. Till och med på vägen hem verkar det som om magin följer tjejerna. Kan det finnas en lucka mellan de två världarna?

Önsketjejerna – Maskros-önskningen 

Tillsammans med sin syster Gabbi ochsina vänner Klara och Lina har Mia hittat en magisk genväg till Landet Ingenstans, mellan två plankor i staketet hemma i trädgården. De kommer överens om att bara använda den tillsammans, men när Mia och Gabbi blir ovänner ger Gabbi sig av på egen hand. Och plötsligt är öppningen borta – med en av älvorna kvar på fastlandet och Gabbi försvunnen i Landet Ingenstans!

Önsketjejerna – Dimma över Älvdalen

En trolsk dimma har lagt sig över Landet Ingenstans, men det hindrar inte Klara från att ge sig ut på äventyr. Tillsammans med Disa, en av de mystiska dimhästarna, rider hon över hela den magiska ön. Lina, Mia, Gabbi och älvan Silverdagg försöker desperat följa Klaras spår, för om den gamla sägnen talar sanning är hon i fara. Klara har ingen aning om att dimhästarna kanske vill föra bort henne från de andra … för alltid!